към началото
  Към началото > Автохимия      
 
   
 
   
 


Над 65 години името на ABRO е синоним за качество на индустриалния, автомобилния и пазара за крайни клиенти. С дистрибуцията си в над 165 държави, компанията постига световно признание и известност, заради качеството на продуктите си. Успехът на ABRO® INDUSTRIES се дължи на интензивната, ориентирана към клиентите философия на управление, производство, продажби и разпространение.

Новите складове на ABRO в Чарлстън, Южна Каролина, дадоха възможност на малките клиенти да бъдат големи. Транспортът винаги е важен при износ. С ABRO® складовете в близост до международно летище се даде възможност за закупуване на богат асортимент, с възможност да достигне и до пазарите в България.

Уникалната комбинация на ABRO® от протичащото пазарно проучване, разработка на нови продукти, участие в изложения и собствена документация за дистрибуция са разработени да посрещнат предизвикателствата на непрекъснато променящия се свят на българския „запален” автомобилист. Ние от ДиДи 94 вярваме, че всеки наш клиент е завладян от страст по скоростите и съвременните автотехнологии и това ни кара да ви предложим продукти за поддръжка и развитие на вашата любима машина от Истинска Световна Класа.

Обръщаме внимание на нашите партньори и техните крайни клиенти, че ДиДи 94 е единственият оторизиран продавач на ABRO продуктите за територията на Република България.
за информация:
ползвайте менюто за контакти

Линкове:
Пълна ценова листа на продуктите ABRO
Адреси и координати на дилъри на продуктите ABRO

 
 
 

Бои -
Богата гама от цветове

 

Масла -
Масла с най-разнообразно приложение

 

Греси -
Разнообразни видове греси

 

Лепила и силикони и цемент -
Различни видове лепила подходящи за ремонтни дейности

 

Тиксо -
Надеждност

 
 

Добавки -
Продукти за подобряване работата

 

Сервизни течности -
Течности за поддръжка

 

Ремонтни продукти -
Улеснение при ремонта

 

Очистители и обезмаслители -
Препарати за почистване и обезмасляване

 

Козметика -
Специално разработени продукти за добрият изглед на автомобила