Към началото > Масла      
 
   
   
 


Mоторните масла предлагани от ДиДи 94, поддържат пълната гама необходима за автомобила, предлагайки на българските шофьори качество от световна класа. Търговската ни политика гарантира доставките до складовете на клиент на цялата гама смазочни продукти предлагани в България от Lubrica®, Shell® и Elf®. В състояние сме да задоволим както ценово ориентираните потребители, така и клиенти, за които качеството е номер едно. От 1994 г. ние доставяме смазочни продукти на крайни клиенти, сервизни центрове, независими бензиностанции, международни вериги бензиностанции, на големи и малки транспортни компании, а също и на голям брой индустриални предприятия. Диди 94 изпълнява малки и големи поръчки в срок.

От началото на 2007 г. ДиДи 94 предлага на българския пазар в качеството си на официален вносител маслата на на най-бързо развиващият се Европейски бранд – испанската CEPSA® . Гамата продукти, CEPSA® , покрива целия спектър в автобизнеса и са придружени с всеобхватна техническа и маркетингова поддръжка.

Обръщаме внимание на нашите клиенти, че за да се осигури максимална надежност и ефективно смазване, е необходимо стриктно да се спазват препоръките на производителите. Всички наши служители от дивизия "Смазочни продукти" са преминали задълбочен курс на обучение и са сертифицирани да дадът отговор и компетентен съвет и за най-сложния проблем в областта на смазването. За да се свържете с най-близкия търговец на масла, използвайте менюто с
контакти.


  СПРАВКА ЗА МАСЛА СПОРЕД МОДЕЛА НА АВТОМОБИЛА
Онлайн каталог на масла Cepsa
(на английски език)

Изтеглете
Каталог на масла Elf


Италиански каталог

Може да научите повече за моторните масла, които продаваме от следните линкове:

 
     
   
  LUBRICA Моторни Масла