Акумулатор Crepower Акумулатор Exide Акумулатор Vesna Акумулатор Hagen Акумулатор Senator към начало
  Към началото > Акумулатори      
 
Акумулатори

 

EXIDE е един от най-големите световни производители на оловни акумулатори. Двата основни отдела на компанията - Промишлена енергия и Транспорт, осигуряват обширен диапазон от продукти, запазващи ел. енергия и сервиз.

ДиДи 94 поддържа големи складови наличности, задоволяващи в пълна степен потребностите на родния пазар. Молим да имате в предвид, че някои от разновидностите се доставят само по предварителна заявка.
Освен добрите наличности ДиДи 94 поддържа и най-голямата мрежа от сервизни центрове за стартерни батерии в България. Обръщаме ви внимание, че да се осигурите максимален живот и ефективна работа на вашия акумулатор, е необходимо стриктно да спазвате препоръките от гаранционната карта. За да откриете най-близкия търговец или сервизен специалист ползвайте менюто за контакти.

В отговор на растящите потребности на пазара в България, ДиДи 94 стартира в началото на 2007 г. oфициалния внос в страната на един от най-успешните европейски брандове HAGEN®, и на един от най-успешните източноевропейски брандове словенската VESNA (Весна). В началото на 2008 година ДиДи 94 започна дистрибуция за територията на България и на един изключително успешен бранд – CREPOWER, акумулатори за ценово ориентирани потребители.

Безплатна доставка на акумулатори
 
СПРАВКА ЗА АКУМУЛАТОР СПОРЕД МОДЕЛА НА АВТОМОБИЛА
Изтеглете програма - каталог, където може да лесно
да изберете похдодящия акумулатор за своя
автомобил според няговия модел и параметри


Изтеглете

Онлайн каталог (на английски и италиански)

Италиански каталог


Приложението на EXIDE за търсене на батерия, може да изтеглите безплатно от App Store всъщност представлява един онлайн каталог, чрез който може да намерите батерия за вашият лек и/или товарен автомобил.

научете повече тук

Може да научите повече за акумулаторите, които продаваме от следните линкове:
 
 
     
 
Акумулатор Exide
 
Акумулатор Vesna
Акумулатор Hagen
 
Акумулатор Crepower
 
 
Акумулатор Senator