Към началото > За нас  


 
   
   
 


ДОБРЕ ДОШЛИ!

didi94.com е официалният сайт на фирма
"ДиДи 94" - Плевен. Фирмата е създадена от Диан Димитров през 1994 г. Регистрирана е в Плевенски Окръжен Съд (ф.д.12 No/12.01.94) с разнородна дейност. Като всеки младеж и основателят се увлича по автомобили и конструиране. Това ранно хоби прераства в професия през същата година. В началото фирмата започва дейност като семейно предприятие с един магазин за продажба на разнородни автопринадлежности в Ловеч и персонал от 2 човека. Впоследствие открива нов магазин в Плевен за продажба на моторни масла, бои и автоаксесоари. 3 години след откриването на първия магазин, "ДиДи 94" разкрива и склад за продажби на едро и стартира изграждането на собствена дистрибуторска мрежа. Днес компанията е един от най-големите Български дистрибутори на автопринадлежности и в нея работят над 40 (четеридесет) човека. Основните направления в дейността и са официален внос и дистрибуция на акумулатори с марките "EXIDE" и „HAGEN“, внос на автоаксесоари ( тасове ) с марка „JESTIC“, внос на автохимия с марка „ABRO“, внос ма моторни масла "CEPSA", дистрибуция на "SHELL", "ELF" и "LUBRICA" и дистрибуция на автомобилни гуми. "ДиДи 94" разполага със складови площи от 2700 кв/м, стендове за тест и ремонт на акумулатори, оборудване за сервиз и обслужване на гуми, 11 сервизни автомобила, успешно функционираща търговска мрежа на територията на България с мотивиран персонал от автоинженери, сервизни техници и търговци.

Нашата работа се състои в това да намерим най-удобния, прост и ефективен начин за решение на клиентските проблеми при избора на акумулатор, автоаксесоар, автохимия, моторно масло или автомобилни гуми, създавайки възможности за повече добавена стойност за потребителите на услугите ни и нашите партньори.

 

В този сайт вие ще намерите изчерпателна информация за продаваните от нас стоки (марки, модели, сервиз, гаранционни условия, дистрибуция, указания за експлоатация). Вярваме, че автомобила е истинска страст заслужаваща внимание и вие ще го получите от нас. Ако желаете да получите информация, която не сте открили в уеб-сайта или просто имате да ни кажете нещо, очакваме да се свържете с нас по удобен начин.


ЕТ "ДИДИ 94 Диан Димитров"
рег. в ПОС ф.д. No 12 / 12.01.1994 г.
Идентификационен номер: 114037305
Идент. по ДДС номер: BG 114037305

обслужваща банка:
ЮРОБАНК И ЕФ ДЖИ / Б-ИЯ/АД
BIC код: BPBIBGSF
IBAN сметка: BG46 BPBI 9920 1049466101


 
към началото